Taxi Spijkenisse 010-462.60.60

De RTC is de grootste taxicentrale van Rotterdam en omstreken maar verzorgd ook taxivervoer in al haar randgemeenten waaronder uiteraard ook Spijkenisse. Met dagelijks meer dan 700 taxi’s op de weg is er dan ook altijd wel een taxi bij u in de buurt. Een taxi in Spijkenisse bestellen is de RTC bellen!

Beste Taxi Tarieven

De Rotterdamse Taxi Centrale biedt de voordeligste tarieven van alle taxibedrijven in Spijkenisse.
Tevens bieden wij, middels diverse producten, aantrekkelijke kortingen waardoor iedereen gebruik kan maken van onze diensten. Met een RTC taxi betaalt u nooit teveel!

Pinnen Mag!

Natuurlijk kunt u in onze taxi’s betalen zoals het u het beste uitkomt. Pinnen mag maar tevens accepteren wij betaling per creditcard in al onze voertuigen. Uiteraard kunt u ook nog steeds gewoon contant afrekenen bij de chauffeur. Tevens ontvangt u altijd een geprinte bon als betalingsbewijs.

Reserveer Nu Uw Taxi In Spijkenisse Online

Altijd Met Vaste Prijsopgave Vooraf!

Taxi Vervoer

Online bestellen en reserveren is makkelijk, snel en zo geregeld! U kunt online uw taxi bestellen voor direct of u kunt vooraf reserveren zodat u zeker weet dat u niet hoeft te wachten. Reserveringen dienen 24 uur van tevoren bij ons binnen te zijn zodat wij uw vervoer kunnen inplannen

Airport Vervoer

Met Airport Taxi Prive van de Rotterdamse Taxi Centrale reist u voordelig van Spijkenisse naar ieder vliegveld zonder dat u deze hoeft te delen met andere passagiers. Om in aanmerking te komen voor onze aantrekkelijke tarieven dient u echter wel 24 uur van tevoren uw vervoer te reserveren.

Zakelijk Vervoer

RTC Zakelijk is bestemd voor bedrijven waarbij stiptheid, kwaliteit en uitstraling van belang is. Reserveringen dienen 24 uur van tevoren besteld te zijn waardoor wij uw vervoer kunnen garanderen en u zeker weet dat het vervoer niet alleen op tijd, maar tevens ook voortijdig aanwezig zal zijn.

Altijd Een Taxi Bij De Hand!

Ook In Spijkenisse Altijd Tot Wel 20% App Korting!

Wilt u ook altijd korting ontvangen op uw RTC taxi? Dat kan met de RTC Taxi App voor Android & Iphone! Bestellen en reserveren is eenvoudig en u krijgt naast 20% korting tevens direct de vaste prijs te zien van uw taxirit. U ziet precies waar uw taxi zich bevindt en hoe laat deze arriveert. Bovendien heeft u hier geen creditcard voor nodig, u kunt gewoon bij de chauffeur afrekenen.

Rotterdamse Taxi Centrale App
RTC-TAXI-ONLINE-BESTELLEN-RESERVEREN-ROTTERDAM

Bestel Uw Taxi Online

Altijd Korting, Altijd Vaste Prijzen!

De Rotterdamse Taxi Centrale biedt u de mogelijkheid om snel en eenvoudig uw taxi online te bestellen waarbij u tevens vooraf een vaste prijs ontvangt voor uw vervoer. U kunt natuurlijk ook gewoon altijd bestellen door ons te bellen op telefoonnummer 010-462.60.60.

Airport Taxi Prive

Spijkenisse – Schiphol Airport Al Vanaf €175,-

Met Airport Taxi Prive reist u direct van Spijkenisse naar ieder gewenst vliegveld met uw eigen prive-taxi. U deelt dus nooit uw taxi met anderen maar reist direct van of naar het vliegveld. Bovendien bieden wij aantrekkelijke kortingen die kunnen oplopen tot wel 30%!
Zo reist u al voor €175,- onbezorgd met uw eigen prive taxi van Spijkenisse naar Schiphol Airport.

airport-taxi-prive
airport-taxi-prive-40

Airport Taxi Prive

Spijkenisse – Rotterdam Airport Al Vanaf €65,-

Met Airport Taxi Prive reist u direct naar ieder gewenst vliegveld met uw eigen prive-taxi. U deelt dus nooit uw taxi met vreemden maar gaat direct van of naar het vliegveld.
Zo reist u al voor €65,- onbezorgd met uw eigen prive taxi van Spijkenisse naar Rotterdam Airport.

Call Now ButtonBestel Direct!